Lefelé vette az irányt a BUX

A gyenge nyitás után csak romlott a helyzet, ebédidőben 1,3 százalékos mínuszban, 19 059 ponton áll a Budapesti Értéktőzsde indexe.
NAPI, 2012. március 5. hétfő, 13:05
Fotó: Napi.hu

Az eurózónából ellentmondásos makróadatok jöttek - az európai kiskereskedelmi adat jobb volt, a szolgáltatói pmi-k viszont rosszabbak a vártnál -, a jelentősebb európai piacok a magyarhoz hasonló korrekciót írtak le délelőtt.

A két vezető papírt ütik a legjobban, a Mol és az OTP egyaránt 1,6 százalékos esésnél jár. Előbbi esetében ez 18 600, utóbbinál pedig 3970 forintos árfolyamot jelent. A Magyar Telekom 2 forinttal került lejjebb, és 575 forinton áll. A Richter pedig - hiába a Cariprazine-sztori - ismét lefelé indult, ezúttal 0,8 százalékot vesztett, és 38 495 forinton született az utolsó kötés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK