Izgalmasan indult a 2016-os év az olaj piacán, hisz január első hetei még a meredek, 25 százalékos árzuhanásról szóltak, hogy aztán egy éles fordulattal felpezsdüljön a piaci hangulat. Ráadásul egymás után ütik fel fejüket az olaj árfolyamának alakulásával kapcsolatos színes várakozások, számos esetben igen pesszimista, akár 10-15 dolláros célárfolyamok is. Emellett számos pletyka és összeesküvés-elmélet borzolja az olajpiacra koncentráló kereskedők kedélyét.

Mindezek eredményeként egyre nagyobb kilengéseket lehet látni az árfolyamban, amit a változások előszelének is tekinthetünk. De vajon mi mozdíthatná ki az olaj árfolyamát a lassan két éve tartó eső trendből?

De hasonló kérdéseket vethet fel az egyik legjobban csillogó nemesfém, az arany piaca is, pláne, hogy annak mágikus szerepe napjainkban sem csökkent, függetlenül attól, hogy az elmúlt pár évben elült a válság után tapasztalt modern kori aranyláz. Pedig mint a gazdagság szimbóluma, illetve megtakarítási lehetőség mindig ott fog motoszkálni a befektetések iránt érdeklődők fejében, ráadásul könnyen elképzelhető, hogy újra divatba jön ez az egyik legősibb értékmérő eszköz.

A Portfolio Trader Akadémia díjmentes előadásán megismerheti szakértőink várakozását, illetve olyan költséghatékony és praktikus kereskedési formát, amellyel könnyedén meglovagolhatja akár az olaj, akár az arany árfolyamának hullámait. Természetesen a jövőbeli piaci tendenciák elemzése mellett vételi és eladási pontok beazonosítása is terítékre kerül az arany és a fekete arany grafikonján.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Időpont: 2016. február 4. 17:30-19:00.

Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!