Lehet még igazi blue chip a TVK

A Tiszai Vegyi Kombinát részvényeit 1996-ban vezették be a tőzsdére, ahol csaknem négy évig a vezető papírok között tartották azokat számon. A 2000-ben kezdődött vegyipari átrendeződés idején a TVK immár más megvilágításban, felvásárlási célpontként került a középpontba, majd az utóbbi egy évben – jelentősen lecsökkent közkézhányaddal – szinte teljesen elfeledett papírrá vált. A magyar vegyipar helyzetéről, a TVK tőzsdei esélyeiről kérdeztük Molnár Józsefet, a társaság vezérigazgatóját. Az interjú a szerdai NAPI Gazdaságban olvasható.
Ádám Viktor, 2002. május 28. kedd, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK