Bevételei 7,3 százalékkal 1,970 millió euróra emelkedtek az első három hónapban, az EBITDA 11 százalékkal, az üzemi eredmény 21 százalékkal nőtt. Ebben szerepe lehet, hogy az ingatlanok kihasználtsága az egy évvel korábbi három hónap 77 százalékával és a tavalyi utolsó negyedév 83 százalékával szemben most 84 százalék lett, a működési költségek 21 százalékkal, 47 ezer euróval lettek alacsonyabbak a tavaly ilyenkorinál. Adózott eredménye csaknem háromszorosára, 338 ezer euróra emelkedett, amiben persze az adószabályok változásának hatása is komoly szerepet kapott.

A jelentésben a cég közölte, hogy a korábbi tervekhez képest milyen eredményekre számít ebben az évben, és lényegében minden fontos sort százezer euróval növelt meg. Bevételek terén 7,8-ről 7,9 millióra, az EBITDA-soron 6,9-ről 7,0 millióra, üzemi eredményben 3,1ről 3,2-re, adózott eredményből pedig 0,7-ről 0,8 millió euróra emelte a várakozásait.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!