Pap Gyula, a bank vezérigazgató-helyettesének tulajdonában lévő OTP-törzsrészvények száma 112 000 darabbal, Vécsei Klára felügyelőbizottsági tag tulajdonában lévő papírok száma pedig 10 000 darabbal nőtt.A banknál működő bonus részvényprogram keretében Wolf László, vezérigazgató-helyettes állománya 15 000 darab OTP-papírral nőtt. A bank saját tulajdonában lévő OTP-törzsrészvények állománya 10 676 014 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!