Lehívta opcióját egy Graphisoft-vezető

A Graphisoft N.V. német leányvállalatának ügyvezető igazgatója, Johannes Reischböck tegnap 23 741 darab részvényre szóló opciót hívott le, részvényenként öt dolláros lehívási áron. A részvényeket azonnal értékesítette, részvényenként 1320 forintért.
Kolozsi Pál, 2004. december 8. szerda, 10:19
Fotó:

A társaság különben tegnap 33 ezer sajátrészvényt vásárolt 1318,75 forintos átlagáron. Mindkét tranzakciót a Concorde Értékpapír Rt. intézte.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK