Lehívtak Rába opciót

A RÁBA Menedzsment Részvényopciós Ösztönző Program keretében 2010. október 1-én a társaság volt munkavállalója által a cég saját részvényeiből 4590 darab Rába törzsrészvény került lehívásra - tette közzé a cég BÉT honlapján.
NAPI, 2010. október 4. hétfő, 17:11
Fotó:


Az opció lehívás a CIB Bank Zrt. lebonyolításában történt. A RÁBA Nyrt. saját tulajdonában lévő törzsrészvények állománya 918 306 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK