Leírta az OTP-t a Morgan Stanley

Három régiós banknál csökkentette jelentősen a célárát az amerikai bankház.
NAPI Online, 2009. március 2. hétfő, 11:07
Fotó:

A Morgan Stanley 1500 forintos célár mellett alulsúlyozást ajánl az OTP részvényekre - írja a Bloomberg. Korábban 2600 forint volt az amerikai bankház OTP célára.

A Morgan azonban nemcsak a magyar bankrészvényt, hanem a két osztrák bankpapírt is lehúzta. A Raiffeisen esetében a 23,4 euróról 9,2 euróra, míg az Ersténél 21,1 euróról 7 euróra csökkentette a célárat - írja a hírügynökség.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK