A lejegyzés a cég közlemény szerint a következő arányban történt: a négy külső igazgatósági tag összesen 115 darab, az ügyvezető testület négy tagja 335 darab, további négy vezető állású személy pedig 220 darab kötvényt, jegyzett le. Az igazgatóság külső tagjai, valamint a Mol-csoport kijelölt felső vezetőinek ösztönzését szolgáló hosszú-távú programról a Mol 2003. szeptember 1.-én megtartott rendkívüli közgyűlése döntött. A rendszerben a kötvények átválthatóak részvényre, így a program jövedelmezősége a Mol-részvények tőzsdei árfolyamának növekedésétől függ.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!