A bankpapír 6350, az olajrészvény pedig 15 025 forinton zárt, ami 0,05, illetve 0,03 százalékos "erősödés", gyakorlatilag stagnálás. A Richter és a Matáv azonos mértékben esett, a 1,11 százalékos gyengülés 25 505, illetve 890 forintos záróárat eredményezett. A nap vesztese az Egis volt, a gyógyszerpapír 5,8 százalékos gyengüléssel végül 16 760 forinton zárt. Nem a ment a BorsodChemnek sem, árfolyama 1 százalékkal került lejjebb, így a részvények 2520 forintról startolhatnak holnap reggel. A tegnapi napon száguldó Fotex korrigált, kurzusa 1,4 százalékkal gyengült, azaz 283 forinton végzett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!