A vezető mutató értéke fél százalékkal csökken negyed tiezenegykor az előző napi záróértékéhez képest, s 17 668 ponton jár. Az OTP egy százalékkal esik, 3605 forintra, a Mol negyed százalékkal értékelődött le, 16 510 forintra, a Magyar Telekom fél százalékkal esik, 424 forintra. A Richter 140 forinttal lett olcsóbb, 39 550 forint. 12 százalékkal, 583 forintra ugrott az E-star árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!