Lejtmenetben az USA

A múlt heti jó teljesítmény után mínuszban indítottak az amerikai tőzsdék.
MTI, 2014. március 10. hétfő, 16:08
Fotó: Napi.hu

A tengerentúli indexek főképp amiatt teljesítenek rosszul, mert a legfrissebb adatok szerint öt éve nem látott deficittel zárta az elmúlt hónapot a kínai külkereskedelem. A hangulaton továbbra sem segít az ukrán válság, illetve az ehhez kapcsolódó vita az orosz gázszállításokról.

Ennek megfelelően másfél órával a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga 0,6, a Nasdaq és az S&P-500 pedig 0,5 százalékos mínuszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK