A magyar deviza kora délután kezdett el gyengülni a főbb devizákkal szemben. Az euró árfolyama estére 312 forint fölé is ment, háromnegyed 8 körül ehhez képes kicsit barátságosabb szintnél, 311,45-nél ingadozott a forint.

A dollárral szemben szaladt meg leginkább a magyar fizetőeszköz, a délelőtti 277,41 forintos szintről egészen 283,56-ig. Este is e szint közelében, 283,05-nél járt a zöldhasú jegyzése.

A svájci frank jegyzése a délelőtti 285,32-es szintről 290,06-ig szaladt, ahonnan kis korrekcióval este 289 forint közelébe araszolt vissza a forint.

Dél előtt nem sokkal az euró gyengülni kezdett a dollárral szemben, az euró/dollár devizapár kurzusa a délelőtti 1,1140-es szintről 1,1004-re jött le estére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!