A J.P. Morgan a France Telecom cég mellett az európai telekommunikációs szektort is felülsúlyozottról semlesre minősítette - írja a MarketWatch. A szektort amiatt értékelték le, mert a pénzügyi csoport részvénypiaci előrejelzése szerint a telekommunikációs cégek nem fogják túlszárnyalni a várakozásokat. A France Telecom részvényei a hírre 1,2 százalékot csökkentek Párizsban kedd délelőtt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!