Leminősítették az HSBC-t

A West LB brókerei a romló gazdasági környezetre hivatkozva lefelé módosították a HSBC részvények megítélését.
NAPI Online, 2008. november 19. szerda, 12:28
Fotó:

Tartásról eladásra változtatták a HSBC részvényekre vonatkozó ajánlásukat a West LB brókerei. Az Ázsiában várható további gazdasági lassulás, valamint a fokozatosan romló világgazdasági kilátások egyaránt közrejátszottak abban, hogy a bank részvényeire vonatkozó ajánlásukat lerontották a szakemberek.

A West LB közleménye szerint a HSBC megítélésének az elkövetkező években nem sokat használ majd az a tény, hogy a pénzintézet kitettségekkel rendelkezik a feltörekvő piacokon is, úgy mint Mexikóban, Brazíliában, Indiában és Törökországban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK