Lemondhat a hadsereg megrendeléséről a Deutsche Telekom?

A Deutsche Telekom árfolyama történelmi mélypontra, 11,20 euróra esett vissza miután a Financial Times Deutschland hírül adta, hogy a német távközlési csoport aligha szerezheti meg a remélt 6,6 milliárd eurós megrendelést a német hadseregtől. A tendert első körben az EADS vezette konzorcium nyerte meg, amelyben a Mobilcom is részt vesz - idézett egy meg nem nevezett minisztériumi szóvivőt a lap.
NAPI, 2002. június 4. kedd, 11:34

A német sereg a Hercules projekthez keres partnereket, amelynek keretében új számítógépes és telefonhálózatot építenek ki. A DT az IBM-mel és a Siemensszel közösen indult a pályázaton, az első eredményeket hivatalosan holnap teszik közzé.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK