Horváth döntött a távozás mellett. Új munkahelyéről azonban nem árult el többet, csupán azt, hogy nem kerül mesze a szakmától. Az idei első félévben a BÉT meglehetősen jól muzsikált: a napi átlagos forgalom meghaladta a 25 milliárd forintot. Ha ez a lendület a második hat hónapban is kitart, úgy az zrt. eredménye több száz millió forinttal felülmúlhatja a 2006-ra tervezett 1,6-1,7 milliárd forintot. A BÉT tervei között szerepel új termékek parkettra vitele is: következhet a villamosenergia-kereskedelem megvalósítása, valamint az arany sikere esetén gondolkodnak más nemesfémeken is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!