"Tisztelt Részvényesek és Igazgatóság! A közelmúltben jelentős változások történtek a Budapesti Értéktőzsde tulajdonosi szerkezetében és a többségbe került tulajdonosok más összetételű Igazgatósággal képzelik el a társaság irányítását. A társaság érdeke, hogy a váltás minél gyorsabban és egyetértésben történjen meg, ezért ezúton lemodok az Igazgatóság elnöki tisztéről és az igazgatósági tagságomról. Együttműködésüket ezúton is szeretném megköszönni és további sok sikert kívánok. Budapest, 2004. június 25. Üdvözlettel Jaksity György"

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!