Lemondott a Shopline igazgatósága és felügyelőbizottsága

Lemondtak megbízatásukról a Shopline-webáruház Nyrt. igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjai, az új vezető tisztségviselőket a közeljövőben rendkívüli közgyűlésen választják meg - közölte a társaság a tőzsde honlapján csütörtökön.
MTI-Eco, 2014. január 2. csütörtök, 12:59
Fotó: Napi.hu

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tavaly decemberi döntésével engedélyt adott a Shopline-webáruház Nyrt. és a Libri Könyvkereskedelemi Kft. üzleti tevékenységeinek összehangolására.

A Shopline-webáruház Nyrt. igazgatósága a lemondással lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára a kialakítandó Libri-Shopline cégcsoportot irányító új vezetőség felállítására - olvasható a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK