Lemondott az INA magyar elnöke

Az INA Igazgatóságának elnöke, Geszti László pénteken bejelentette, hogy egészségügyi okok miatt lemond pozíciójáról.
NAPI, 2010. február 26. péntek, 17:03
Fotó:

A Mol Áldott Zoltánt, a Kutatás- és Termelés Divízióért felelős vezérigazgató-helyettesét, jelöli utódjául, aki a Mol Nyrt-ben betöltött jelenlegi funkciói megtartása mellett kerülne kinevezésre.

Geszti László a továbbiakban Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatójának
kiemelt tanácsadójaként segíti a Mol-csoport munkáját. A személyi változások a késedelem nélkül összehívandó rendkívüli közgyűlés döntésével egyidejűleg lépnek hatályba.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK