A 6 hónapos diszkontkincstárjegy referenciaértéke 5 bázisponttal esett, míg éven belüli társainál emelkedett a hozam: a 3 hónaposnál 3, a 12 hónaposnál pedig 4 bázisponttal. A hosszú oldalon valamennyi papír lendületes, 4-8 bázispontos hozamemelkedést produkált. A szerdai emelkedést követően tegnap a legtöbb futamidőben 1-4 bázisponttal csökkentek a hozamok.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!