Az eurót 336,32 forinton, a dollárt 303,20 forinton, a svájci frankot 313,25 forinton jegyezték péntek este. Mindhárom deviza jegyzése kissé alacsonyabban állt hétfő reggel nyolc óra előtt - írja az MTI.

Az euró jegyzése 336,25 forintra csökkent, bár a hét végén 336,46 forinton is járt, ami az év eleje óta elért legmagasabb jegyzése. A forint tavaly novemberben érte el mélypontját az euróval szemben 337,26 forintos eurójegyzésen.

A dollárt 303,06 forinton, a svájci frankot pedig 312,85 forinton jegyezték hétfő reggel nyolc óra előtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!