Lendületes nyitás Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe ugrott egyet a kereskedés első háromnegyed órája után.
Napi.hu, 2013. november 12. kedd, 09:50
Fotó: Napi.hu

A BUX a nyitásbeli kisebb visszaesést követően több mint fél százalékkal erősödve 18 850 pont körül tartózkodott háromnegyed tíz körül. A forgalom ugyanakkor meglehetősen visszafogott.

A blue chipek között az OTP fél százalékkal 4523 pontig kúszott föl, a Mol árfolyama hirtelen fölpattanva több mint 1 százalékkal 14 440 forintig jutott. A Richter fél százalékot közelítő pluszban 4414, az Egis pedig minimális gyengüléssel 27 690 forinton forgott. Az Mtelekom 279 forinton stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK