A BUX index a kereskedés első órájának végén 0,9 százalékos emelkedést mutat, s 17 090 ponton jár. Az összes vezető részvény árfolyama emelkedik, egyedül az osztalékszelvényétől ma megszabadult Richter árfolyama csökken 0,8 százalékkal, 36 675 forintig. A Mol 0,8 százalékkal erősödött, 16 620 forintra, az OTP egy százalékkal drágult, 3482 forintra. Felfelé indult a Magyar Telekom is, a távközlési részvény 0,7 százalékos drágulást követően 440 forint. Lendületese, 1,7 százalékkal drágult az Egis, a kisebbik gyógyszercég kurzusa 14 450 forint, ami 1,7 százalékkal haladja meg a tegnapi záróértéket. Folytatja menetelését az E-Star, 8 százalékkal került feljebb árfolyama, 2039 forintra.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!