A nyitás után 20 perccel a BUX 0,6 százalékos pluszban, 20 673 pont körül tartózkodik, bár az első percek után ennél magasabban is járt.

A vezető papírok között a Mol mutatja a legjelentősebb drágulást, az olajpapír jegyzése 0,9 százalékkal 15 700 forintig kúszott föl.

Az OTP 0,6 százalék körüli erősödése 5410 forintos árfolyamot jelent, a bankpapír forgalma a félmilliárd forintot közelíti.

Hasonló mértékben nőtt az MTelekom árfolyama is, amely így 734 forinton forog, míg a Richter 0,5 százalékos emelkedés után 42 335 forinton forog. Az Egis jegyzése 0,4 százalékkal nőtt.

Meglepően nagy, 100 millió forintot meghaladó forgalomban 5 százalék körül drágul a Pannergy.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!