Lendületet adott a börzéknek és a dollárnak az ISM-indexe

A várakozásoknál messze gyorsabb növekedésre utaló amerikai szolgáltatóipari beszerzési menedzserindex nyilvánosságra kerülése nyomán lendületet vettek a tengerentúli részvényindexek, s tovább erősödött a dollár kurzusa is. A Dow Jones ipari átlag és a Nasdaq többlete röviddel négy óra után 1 százalékhoz közelített, az euró árfolyama pedig 93,6 cent alá került.
Ádám Viktor, 2002. június 5. szerda, 16:11

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK