Lendületét vesztette a gyengülés

A reggeli gyengülés délutánra lendületét vesztette, délután négy óra előtt valamivel 251 forint körül jegyezték az eurót a bankközin.
NAPI Online, 2005. május 10. kedd, 15:53
Fotó:

Ma reggel lejtőre kerültek a feltörekvő piacok devizái, a sort a dél-afrikai rand nyitotta, majd a váratlan törökországi kamatcsökkentés a lírát gyengítette. Bevált a szakemberek reggeli jóslata, hogy az eurókurzus nem lép ki a 250-252 forintos sávból. Kolba Miklós, az ING szakembere közölte: a gyengülés kifulladt, az euró jegyzése 251,80-as szinten is járt, délután négy óra körül azonban ismét a 251 forintos szint körül ingadozott. A dollár esetében nem volt jelentősebb változás, 195,20/30 forint körül mozgott a kurzus, a svájci frankért pedig 162,40 foritnot adtak a kereskedők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK