A BUX a reggeli 20 349 pont körül mélypontról 20 690 pontig is fel tudott kapaszkodni, mielőtt újra 20 660 pont közelébe, 0,1 százaléknál is szerényebb pluszba ereszkedett vissza nem sokkal délután 3 előtt. A blue chipek egyelőre vegyesen szerepelnek, míg a Mol és a Magyar Telekom a negatív tartományban ragadt, az OTP és a Richter már árfolyam-emelkedést jelez. A Mol részvények jegyzése pénteken egyelőre nem tudott 15 980 forint fölé emelkedni, a papír most is 20 forinttal e szint alatt, 0,9 százalékos veszteséggel forog a pesti parketten. A Magyar Telekomnak ugyan sikerült kiemelkednie a mínuszokból, ám az erőfeszítésekből csak egy pillanatnyi levegővételre futotta mielőtt visszaejtették volna 808 forintig, ami 0,3 százalékos veszteséget jelent. A részvény korábban 814 forinton is megfordult. Az OTP 0,7 százalékkal haladta már meg előző napi záróárát, s annak ellenére, hogy reggel 5325 forinton is érkezett rá kötés mostanra 5460 forintra tartják. A Richter napi csúcsán, 38 190 forinton cserél gazdát, ez 0,5 százalékkal magasabb árfolyam, mint a csütörtöki zárás.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!