Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BUX index negyed tizenegykor egy százalékkal állt előző napi záróértéke felett, 16 987 ponton, de korábban meglátogatta a 17 000 pont feletti régiót is. Az emelkedést a Mol részvények vezetik, az olajipari cég papírjai 2 százalékos drágulást követően 15 925 forintba kerülnek. Felfelé mozdult el az OTP árfolyama is, 3450 forinton jár a részvény, ez 1,2 százalékos pluszt jelent. A Magyar Telekom 0,7 százalékkal, 438 drágult. A Richte viszont lemaradóvá vált, egyelőre csak satgnálsára futotta a papaírtól 37 050 forintin. Az Egis 14 450 forinton toporog.

Ma már nem esik tovább az E-Star, 1500 forinton ragadt a papír jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!