Lengyel kötvények jönnek az E-Starnál

Az E-Star (ex-RFV) 100 millió zlotys (1,49 milliárd forintos) vállalati kötvényprogramot indít az E-Star Lengyelországban – jelentette be a társaság a BÉT honlapján.
Józsa Bernát, 2011. május 10. kedd, 09:31
Fotó:

A kötvényprogram célja, hogy finanszírozza a vállalat lengyelországi növekedését. Az egy éven belül kibocsátani tervezett fedezetlen kötvények futamideje 3-5 év közöttire várható.

A zártkörű kibocsátás során a lengyel BRE Bank működik közre, a programmal első sorban a lengyel intézményi befektetőket célozza meg a vállalat - írja a közlemény.

A kötvények másodpiaci kereskedésének érdekében a papírokat bevezetik a varsói Catalyst/Bondspot szabályozott piacra is.

A társaság hétfő este már bejelentette, hogy első negyedéves jelentését a tervezettnél később, május 31-én teszik közzé, mivel egy jelentős lengyel akvizíció lezárásán dolgozik a menedzsment.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK