Lengyel szekciótag a BÉT-en

A Budapesti Értéktőzsde Rt. vezérigazgatója a tőzsde részvény szekciójába szekciótagnak augusztus 11-i hatállyal felvette a lengyel Centralny Dom Maklerski Pekao SA-t.
NAPI Online, 2005. augusztus 10. szerda, 14:38
Fotó:

Az egyik lengnagyobb lengyel bankhoz tartozó brókercég július 19-én nyújtott be szekciótagsági kérelmet. A CDM Pekao a szekciótagság kezdetét követő 40 tőzsdenapon belül köteles kereskedési jogot szerezni. Ennek elmaradása esetén szekciótagsága megszűnik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK