A legnagyobb piaci értékkel bíró Pekao részvényeinek célárát 175 zlotyra emelték a Bank of America-Merril Lynch szakemberei, miután vételre ajánlották a hétfőn 146,70 zlotyn forgó papírokat. A Merrillnél szerény profitot várnak a lengyel banktól 2010-ben. A legnagyobb eszközállománnyal rendelkező lengyel pénzintézet, a PKO részvényeire vonatkozó ajánlását a korábbi eladásról tartásra módosította a brókerház. A PKO Bank papírjainak célárát 64 százalékkal 35,5 zlotyra emelték a BoA-nál. A részvény hétfőn 32,45 zlotyn forgott a varsói tőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!