A befektetési szolgáltatási tevékenység eredménye 176,4 millió forinttal, 51,4 százalékkal csökkent, ezen belül a bizományosi tevékenység eredménye emelkedett, a kereskedelmi tevékenység eredménye jelentős, 63,55 százalékos csökkenést mutat. A pénzügyi műveletek eredménye 13,2 millió forinttal javult a bázisévhez képest, ugyanakkor továbbra is negatív egyenlegű. A társaság adózás utáni profitja a tavalyi év azonos időszakához képest 98 százalékkal csökkent, 108 millió forintról 1,6 millió forintra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!