Alig változott, de vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben, a bankközi devizapiacon.

Az eurót a kora reggeli 353,78 forint után este hat órakor 353,84 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 301,90 forintról 301,41 forintra csökkent, a svájci franké pedig a reggel hat órai 327,16 forint után 326,91 forinton állt este hat órakor.

A hónap eleje óta a forint 1,2 százalékkal erősödött az euróval és 1,5 százalékkal a svájci frankkal szemben. A dollár szerda esti jegyzése pedig nagyjából megfelel a hó elejinek.

Az év eleje óta a dollárral szemben 1,5 százalékkal gyengült a forint, az euróval és a svájci frankkal szemben viszont 2,4 és 2,5 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!