A folyó fizetési mérleg márciusban nem csak a korábbi, de a tegnapi külkereskedelmi mérleg után módosított elemzői várakozásoknál is nagyobb hiánnyal zárt. Ennek nyomán az euró a 255,00/20 forintos nyitószintről 256,80-ig drágult, érdemi forgalom nélkül - tájékoztatta a NAPI Online-t Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője. A délutáni órákban az euró árfolyama fokozatosan korrigált, ennek ellenére nem tért vissza a reggeli szintekre: háromnegyed öt környékén 255,25/35 forinton állt a jegyzés. A dollár a nemzetközi piacokon és a forinttal szemben is hízott: délután 215,70/90 forinton folyt a kereskedés a bankközin.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!