Az euró jegyzése 263,70-266,10 forint között ingadozott csütörtökön a bankközin, negyed öt tájban 264 környékén állt az árfolyam - tájékoztatott a Hamilton Rt. üzletkötője. Hozzátette: tapasztalatai szerint az amerikai nyitás után a tengerentúli befektetők megjelenésekor gyengül a forint, azaz lehetséges, hogy este ismét feljebb kúszik az euró. A szakértő szerint globálisan is kockázatkerülőbbek lettek a piaci szereplők, ám azt nem tudni, ez a folyamat mennyire lesz tartós. Az izlandi kamatemelésnek nem volt jelentős hatása a forintra - tette hozzá. A dollár is széles sávban mozgott: hajnalban 209 forinton tetőzött az amerikai deviza jegyzése, délután 206 alatt állt az árfolyam.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!