Letörölték a reggeli jókedvet

Délben esésbe váltottak át az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. október 28. péntek, 13:54
Fotó: Napi.hu

Röviddel dél után az európai piacokon kibontakozó korrekciós hangulatot követve esésbe váltottak át a vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén. Tíz perccel két óra előtt már 300 pontot meghaladó esést mutatott a BUX index, s mindössze 17 714 ponton állt. Az OTP a 3700 forint körüli csúcsáról 3539 forintig zuhant, ez 3 százalékkal van tegnapi záróértéke alatt. A délelőtt folyamán még 17 900 forinton is megforduló Mol árfolyama már csak 17 285 forint, ami szintén 3 százalék körüli esést jelent. A Magyar Telekom fél százalékos csökkenést mutat, 522 forint, a Richter viszont szépen tartja magát 36 200 forinton. Az Egis vesztesége már 3 százalékos, 18 000 forinton akad vevő a papírra, a Synergon reggeli 8 százalék feletti emelkedése 3 százalékosra olvadt. Az Estmédia viszont tovább növelte nyereségét, már 11 százalékos pluszban jár a papír.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK