Fél tizenegy előtt néhány perccel már csak stagnált a nyitás után még 200 pontos emelkedést is mutató BUX index, s 16 219 ponton járt. Az OTP 1,2 százalékkal, 3415 forintig emelkedik, a Mol árfolyama 0,3 százalékkal, 15 470 forintra csökkent. A Magyar Telekom negyed százalékkal lett olcsóbb, 422 forint, a Richter másfél százalékkal lett olcsóbb, 35 430 forint. Az Egis 0,8 százalékkal értékelődött le, 13 865 forintra. A forgalom egyelőre alacsony, nem éri el a másfél milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!