Az optimista hangulat elsősorban a dollárnak volt köszönhető, az amerikai fizetőeszköz múlt heti hirtelen gyengülése kedden nem folytatódott, ami jótékonyan hatott a japán exportőrök árfolyamára. Erősödött a Toyota Motor és a Honda. Történelmi csúcsra emelkedett a Canon, köszönhetően a megemelt profitvárakozásnak. A japán részvénypiacon a hét hátralévő napjain nem lesz kereskedés.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!