Lezárult a Konzum vételi ajánlata

Tegnap lejárt a Konzum Rt. részvényeire tett nyilvános vételi ajánlat határideje. Az ajánlattevő Forlev Rt. 64 százalékos tulajdonos lett.
NAPI Online, 2004. december 9. csütörtök, 17:02
Fotó:

A pécsi Forlev Kft. bejelentette, hogy a Konzum Rt. dematerializált törzsrészvényeire tett nyilvános vételi ajánlati eljárás 2004. december 8-án lezárult. A nyilvános vételi ajánlat eredményeként a társaság - a Gazdasági Versenyhivatal engedélyének függvényében - a Konzum Rt.-ben 64,08 százalékos mértékű többségi irányítást biztosító befolyást szerez.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK