Lezárult az Alteo jegyzése

Ma 14 órakor lezárult az Alteo nyilvános részvény-kibocsátása, a befektetők 106 ezer 672 részvényt jegyeztek, a 4900 forintos maximális árral számolva mintegy 523 millió forint értékben - tette közzé a társaság a BÉT honlapján.
Almás Andor, 2016. október 17. hétfő, 19:12
Fotó: Napi.hu

A végleges kibocsátási árat a zártkörű intézményi értékesítés október 18-i lezárása után állapítják meg, és várhatóan 21-én hozzák nyilvánosságra.

Az intézményi jegyzés eredményeinek ismeretében a társaság - ha annak feltételi fennállnak - részvényeinek átsorolását kezdeményezni fogja a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájába.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK