Lezárult az Arago ajánlata

Az Arago Befektetési Holding Rt. bejelentése szerint az április 24.-én a Domestore által az Arago valamennyi, tulajdonában nem lévő bemutatóra szóló „C” sorozatú törzsrészvényére vonatkozóan a Budapesti Értéktőzsde Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzata alapján megtett vételi ajánlat eredményeként a Domestore a szavazatok 90,98 százalékával rendelkezik.
Madarász János, 2002. május 24. péntek, 16:29

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK