Lezárultak az MFB-s gázüzletág-tárgyalások

A Mol Rt. közleménye szerint a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Rt. arról tájékoztatta a társaságot, hogy nem kívánja folytatni a tárgyalásokat a gázüzletág értékesítéséről. Az MFB 2002. február 11-én kapott kizárólagos tárgyalási jogot a gázüzletág többségi tulajdonának megvásárlására.
NAPI, 2002. június 11. kedd, 17:22

A Mol Rt. a változó körülményeket figyelembe véve folytatja a gázüzletággal kapcsolatban meghirdetett stratégiájának végrehajtását - áll a dokumentumban.
Túl nagy meglepetést nem jelent a hír, ezzel mindössze megerősítést nyert az, amire közel egy hónapja a Mol vezérigazgatója már utalt. Emlékezetes, hogy május közepén Mosonyi György kijelentette: tárgytalan a Mol-gázüzletág államnak való eladása.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK