Limitált lehet az OTP emelkedése

Az árupiaci esés ellenére nagyon ellenállóan viselkednek a tőzsdék, Amerika visszafordult, a BUX emelkedése viszont limitált lehet ma.
NAPI, 2011. május 13. péntek, 08:58
Fotó:

A pénteki nyitvatartásnak megfelelően viselkedhetnek ma a tőzsdék, nagyobb mozgást nem vár a BUX-tól Farkas Róbert a Strategon vezető üzletkötője.

Érdekes, hogy a tőzsdék vissza tudtak menni pozitív irányba, de a forint gyenge maradt, emiatt nem feltétlen várható emelkedés a BUX-ban, bár Amerikában volt napon belüli fordulat.

Forrongás érződik a gazdaságban, de az írek és görögök körüli negatív hírek ellenére a részvénypiacok nagyon erősen viselkednek. Ez részben amiatt lehet, hogy a nagyobb szereplők elhagyták a piacokat, a forgalom alacsony.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK