Linamar: inkább legyen dematerializált

A Linamar Hungary Autóipari és Gépgyártó Rt. nyomdai úton előállított 8 580 000 darab részvényét dematerializált részvényekké alakította át - közölte a társaság a Magyar Tőkepiacban.
Kolozsi Pál, 2004. december 3. péntek, 09:07
Fotó:

A dematerializálás vonatkozik a Linamar korábbi cégnevén, a Mezőgép Rt. és a Mezőgazdasági Gépgyártó Vállalat cégnéven nyomtatott részvényeire is. Az érvénytelenné nyilvánított részvényeket a Linamar Rt.-nél történhet munkanapokon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK