A pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,05 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,25 százalék emelkedéssel kezdett.

A frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,04 százalékkal erősödött nyitáskor. Londonban 0,05 százalékkal csökkent az FTSE-100 index a kereskedés kezdetén, Madridban pedig 0,60 százalékkal esett az IBEX-35 index nyitáskor - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!