A vártnál rosszabb tengerentúli munkaerőpiaci adatok nyomán veszteséggel nyitottak a tengerentúli részvényindexek, ám a kereskedés félidején túl már csütörtöki záróértékük körül jártak a mutatók. Nem szakadtak be a legfontosabb nyugat-európai börzék sem: bár a CAC-40 hajszálnyi süllyedéssel 3707 ponton zárt, a Footsie 0,3 százalékkal 5143, a DAX 0,1 százalékkal 5488 pontra kúszott fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!