London nélkül nem megy semmi

A londoni bankszünnap egyelőre betett a BÉT-nek a forgalom minimális, az árak alig változnak.
NAPI, 2009. augusztus 31. hétfő, 14:44

A BUX index koradélután nagyjából ugyanott van, ahová reggel leesett, 171 ponttal áll pénteki záróértéke alatt. A forgalom eddig alacsony volt, talán az amerikai piac nyitása hoz némi élénkülést a kereskedésbe.

Az OTP egészen 4735 forintig szánkázott nap közben, majd 4830 forintig is megrántották a bankpapírt, nem sokkal 3 óra előtt valamivel 4800 forint felett folyt vele a kereskedés. A Mol 14 400 forint közelébe kapaszkodott fel. A Magyar Telekom 778 forinton stagnál. Az Egis visszacsúszott 20 ezer forint alá, 19 920 forintos árfolyama így is egy százalékos plusz jelent. A Richterrel 38 500 forinton kereskednek, ami 1,2 százalékkal alacsonyabb a pénteki záróértéknél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK