Az egyik hogy magyar alapok külföldi befektetési jegyeket vásárolnak, a másik, hogy külföldi alapokat indítanak forintban. Az utóbbi utat választotta az ING Befektetési Alapkezelő, amely mindjárt egy egész luxemburg alapcsaládot vezet be a hazai piacra forintban denominálva. A csapat 11 darab alapból áll, mindegyik részvényalap, köztük eléggé nagy számban egzotikus és feltörekvő piaci konstrukciók, mint kínai, latin-amerikai, vagy energia alap.

További részletek a Napi Gazdaság pénteki számában olvashatók.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!