A francia vállalat azt közölte, hogy az árbevétele 16 százalékkal, 12,5 milliárd euróra nőtt a március végével záródott három hónapban. A nemzetközi devizák árfolyamváltozásától és a vállalati akvizíciók hatásától megtisztított, úgynevezett organikus eladás 11 százalékkal nőtt.

A párizsi tőzsdén a kereskedés első perceiben az LVMH árfolyama rekordszinten, 342,80 dolláron állt, csaknem egy órával később 339,65 eurón jegyezték, ami 3 százalék drágulás a szerdai záróértékéhez képest.

A SocGen az LVMH részvényminősítését tartásról vásárlásra javította.

Az LVMH márkák tucatjait, a Louis Vuitton táskák mellett például a TAG Heuer karóra-, a Dior parfüm- és a Dom Pérignon pezsgőmárkát egyesíti - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!